Ägg kan anses vara de mest populära produkterna, så många är vana vid att köpa dem i lager..
I detta fall är det dock viktigt att äggen förblir färska så länge som möjligt..
Som det visar sig är det lätt att öka deras hållbarhet, säger kocken Yulia Arkhipova, vår tidnings kulinariska expert.
Vilka alternativ kan du överväga?
Vegetabilisk olja
Detta enkla trick kommer att öka hållbarheten på dina ägg med en hel vecka.Ta en servett och behandla den med valfri vegetabilisk olja.
Efteråt måste du försiktigt gnugga äggen för att inte skada deras skal.
Salt
Man tror att sådana ägg kan förbli färska i upp till 60 dagar, vilket är en mycket imponerande indikator.Du måste ta en behållare i vilken du häller cirka tre liter vatten.
Lös sedan upp 50 gram vanligt salt.
Vi skickar äggen och lagrar dem direkt i denna behållare.Det är bättre att välja en sval och mörk plats.
Aska
Denna metod är idealisk för bönder som har sina egna ägg.Du måste ta en rymlig låda och hälla ett lager aska i den.
Ta äggen och lägg dem med runda sidan uppåt.Lägg ett lager aska ovanpå igen.
I det här fallet förblir äggen färska i fyra månader.