HomeUncategorizedHur man lagar vackert färgade pannkakor: de viktigaste knepen avslöjas

Hur man lagar vackert färgade pannkakor: de viktigaste knepen avslöjas

För att draaniki ska kunna serveras med stolthet på bordet måste de ha en vacker färg.

Resultatet är inte alltid så perfekt..

Därför lönar det sig att känna till de hemligheter som gör att du kan tillaga en rätt med spektakulär färg, säger tidningens matlagningsexpert, kocken Yulia Arkhipova.

Vilka knep är värda att känna till

Använd lök på rätt sätt

Det är känt att denna komponent kan skydda draniki från att mörkna, men den måste användas korrekt.För att göra detta passeras grönsaken genom en köttkvarn och blandas omedelbart med strimlade potatisar.

I det här fallet kommer färgen definitivt att vara spektakulär.

Gräddfil

Detta trick används av många kockar som lyckas servera vackra guldfärgade draniki.Du behöver bara lägga till ett par små skedar gräddfil i beredningen.

Citroner

En liten mängd citronsaft är tillräcklig för att bevara den spektakulära färgen på maträtten.Det sura utseendet behöver inte fruktas: ingen smak av smak kommer att dyka upp.

Försena inte

Ju längre förberedelserna för draniki förblir i köket, desto större är chansen att potatisen blir mörkare.Försök därför att laga maträtten på en gång.

Erik
Erik
Jag heter Erik och jag skriver artiklar för Kyrkby Torget Second Hand. Mitt mål är att visa hur vi alla kan handla smartare och mer hållbart. I mina texter delar jag tips om hur du kan undvika vanliga misstag, som att köpa saker du inte behöver, och istället hitta fynd som verkligen gör skillnad i din vardag.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Varför vinbär har krullade löv: orsaken namnges och sätt att lösa problemet

Trots att vinbär anses vara nästan obligatoriska för plantering på dacha har vissa människor inte lärt sig hur man tar hand om dem....

Vad man ska mata tomater i augusti för en perfekt skörd: de bästa alternativen

Om du vill att din tomatskörd inte ska göra dig besviken är det värt att ta hand om näringsämnena. Tomaterna behöver det nu,...

Det enklaste och godaste receptet på bakad makrill: du behöver bara 2 ingredienser och 5 minuters tid

Med det här receptet kan du tillaga makrill som varm huvudrätt och även servera den som en del av en aptitretare eller sallad....

Gräv aldrig upp potatis före detta datum: följ rådet och knölarna blir stora och mögliga

Vanligtvis är perioden för aktiv skörd av potatis i slutet av sommaren och början av hösten. Men många dacha-odlare frågar: 'Och exakt vilken...

Senaste kommentarerna