Många människor gillar att laga kyckling i ugnen, eftersom fågeln blir mycket godare.
Det är värt att veta att rätten alltid kan bli bättre.
För att göra detta behöver kycklingen helt enkelt smörjas in med speciella ingredienser innan den skickas in i ugnen, avslöjar hemligheten hos vår tidnings matlagningsexpert, kocken Yulia Arkhipova.
Vilka alternativ att tänka på
Senap
Denna metod hjälper inte bara till att producera en skorpa utan kommer också att göra kycklingen mycket mer intressant, för det kommer att finnas en liten grad av smaklighet.
Det är värt att vänta en timme innan du skickar den till ugnen efter senapsbehandling.
Gräddfil
Du kan använda gräddfil i sin rena form, eller så kan du lägga till kryddor, hackad vitlök och örter i den.Kycklingen blir krispig och utsökt.
En sådan ’marinad’ bör tillåtas stå i en halvtimme innan den bakas.
Honung
Många människor vet redan att den mest aptitretande skorpan dyker upp tack vare honung.Det bör kombineras med en liten mängd vegetabilisk olja, gnuggas på kycklingen och vänta 30 minuter.