Pumpa anses med rätta vara en av de mest användbara produkterna, så du bör konsumera den regelbundet.’.
Pumpa förlorar inte sina nyttiga egenskaper när den fryses, så den bör alltid tillagas.
Det är dock viktigt att pumpan inte bara blir god utan också nyttig, säger kocken Yulia Arkhipova, vår tidnings kulinariska expert.
Vilka är de viktigaste subtiliteterna
Det bästa sättet att laga mat
Rostning gör pumpan välsmakande, men den förlorar några av sina användbara egenskaper.Vid kokning blir produktens smak oemottaglig och mycket ’urtvättad’.
Därför är det värt att välja bakning som den bästa tillagningsmetoden.
Kryddor för söt pumpa
Fördelarna med produkten är att den kan användas för att förbereda hälsosamma desserter.I det här fallet är det värt att använda kokosnöt eller rörsocker, kardemumma, muskotnöt och kanel som tillsatser.Detta kommer att göra pumpan otroligt god och smakfull.
Om pumpa går som en sidrätter eller huvudrätt
I detta fall kommer pumpans naturliga sötma att passa bra med chilipeppar eller jalapenos.Mald ingefära skulle vara ett utmärkt tillskott.
Koriander är också värt att överväga som ett alternativ.