Nutty Dessert with Cream Cream är den perfekta kombinationen av ett mjukt bakverk med en fyllig nötfyllning och en lätt krämig grädde.Den här desserten är perfekt för dig som älskar sötsaker och uppskattar den balanserade smaken av nötter och det delikata gräddlagret.Den är lämplig för festliga tillfällen och som en söt belöning till kaffet.
Blev du lockad? Låt oss då göra denna krämiga dessert med nötter, kakao och grädde tillsammans!
Du kan också hitta fler fantastiska recept på vår Facebook-sida Prima Kuchařka.
Om du är ute efter lite mer godsaker ska du definitivt prova den här kakaodesserten!
En nötaktig dessert med färskostfrosting:
Vad vi kommer att behöva:
Deg:.
Grädde:.
När vi fortsätter:
1.Börja med att slå den styva snön ur vitorna.
2.Blanda resten av ingredienserna till degen i en annan bunke.Tillsätt slutligen försiktigt äggvitesnön.Blanda ordentligt och lägg på en bakplåtspappersklädd plåt.Baka i 190 grader i cirka 15 minuter.
3.Fortsätt med att vispa grädden tills den är styv och ställ sedan in i kylen.
4.Börja sedan värma äggulorna på låg värme och tillsätt gradvis de övriga ingredienserna under konstant omrörning.När blandningen har tjocknat, ta av den från värmen!
5.Fördela slutligen grädden jämnt över valnötsbakelsen och pensla sedan grädden med den vispade grädden.
6.Vi kan dekorera toppen med vad vi vill, kokosnöt eller riven choklad eller kakao.
Nu är det klart! Smaklig måltid!
Besök också vår Facebook-grupp Sweet Recipe Inspiration för bra tips varje dag.