Dagens recept på kefirkaka med bär och hallon lånade vi i vår Facebook-grupp Prima kuchařkafrån vår läsare Jana Podoláková Burkartová, tack.Du kan också dela ditt favoritrecept med oss i den här gruppen.Lägg bara till ett fint foto med ingredienser och procedur.Vi kommer att inkludera detta recept i vår recepttidning.Du kan också berätta för oss och andra läsare i den här gruppen vad du ska äta till lunch i dag eller vad du ska bjuda på till födelsedagskalaset.
Men nu tillbaka till dagens recept.Att förbereda den här bullen är mycket enkelt och tidsbesparande.Det är en bra behandling för oväntade besökare.Tilltalade detta recept dig? Låt oss då göra denna läckra kefir bundt tårta med chorizo och hallon tillsammans!
Besök också vår Facebook-grupp Sweet Recipe Inspiration för bra tips varje dag.
Om du är ute efter lite mer godsaker, prova definitivt den här tranbärsdesserten!
Kefirpudding med tranbär och hallon
Vad vi kommer att behöva:
När vi fortsätter:
1.Börja med att vispa äggen med sockret.Tillsätt det smälta smöret, kefir, citronsaft och även mjölet.Tillsätt slutligen bakpulvret och blanda ordentligt.
2.Lägg en tredjedel av vår blandning i en skål och tillsätt 2 matskedar pressade hallon.Blanda ordentligt.
3.Förbered kakformen.Bred ut en tredjedel av den vita smeten på botten, stapla frukten och bred ut vår hallonsmet.Följt av frukten igen, som vi täcker med resterande smet.Toppa med några bitar frukt.
4.Baka i 180 grader i ca 40 minuter.Efter avkylning och avslutad gräddning, dekorera med florsocker och du är klar!
Ha det så trevligt!
Om du är en passionerad kock och har ett favoritrecept, dela gärna med dig av det i vår Facebook-grupp Recept av alla slag och inspirera andra läsare.