Dagens recept på sockerkaka med ostmassa, kanel och grädde har vi lånat i vår Facebook-grupp Prima kuchařkafrån vår läsare Pavla Mrázová, vi tackar henne.Du kan också dela ditt favoritrecept med oss i den här gruppen.Lägg bara till ett fint foto med ingredienser och procedur.Vi kommer att inkludera detta recept i vår recepttidning.Du kan också berätta för oss och andra läsare i den här gruppen vad du ska äta till lunch i dag eller vad du ska bjuda på till födelsedagskalaset.
Kombinationen av keso och sockerkaka som dessutom är indränkt i rom är mycket beroendeframkallande och en tugga förflyttar dig till en värld av salighet.Tilltalar denna efterrätt dig? Låt oss göra denna läckra svampkaka utan bakning tillsammans!
Du kan också hitta fler fantastiska recept på vår Facebook-sida Prima Kuchařka.
Om du är ute efter lite mer godsaker, prova definitivt den här waferkakan!
Ett utsökt recept på en svampkaka:
Vad vi kommer att behöva:
När vi fortsätter:
1.Börja med att blanda keso, äggula, lucha, gräddfil och även keso.Blanda ordentligt.
2.Förbered nu en klassisk kakform som vi klär med matfolie.
3.Bred ut lite av kesoblandningen på botten, följt av kexen.
4.Under tiden förbereder du kaffe med rom och socker (ca 4 kuber).Ringla sedan kaffe över varje kaka.
5.Följt igen av curdblandningen och kex med kaffe.
6.Upprepa detta tills alla ingredienser har blandats.Detta bör ge oss cirka 3-4 lager.
7.Ställ sedan in i kylskåpet åtminstone över natten.
Ett mindre tips
Besök också vår Facebook-grupp Sweet Recipe Inspiration för bra tips varje dag.