HomeHusSvärmor har garderoben fulla med toalettpapper.Sedan berättade hon varför hon gjorde det...

Svärmor har garderoben fulla med toalettpapper.Sedan berättade hon varför hon gjorde det och jag började direkt också

Du kanske har märkt att din svärmor har garderoben fulla med toalettpapper.Det kan tyckas konstigt till en början, men när du får reda på orsakerna till att det gör detta, kanske du vill göra detsamma.Läs vidare för att ta reda på vad hennes knep är och varför du också borde prova det.

Varför hamstra toalettpapper?

Toalettpapper har några överraskande användningsområden som kan hjälpa till att hålla ditt hem fräscht och organiserat.

Doftgarderober: Du kan använda toalettpapper för att doftgarderober.Rulla bara ut cirka 20 cm remsor av toalettpapper, ringla dem med en eterisk olja som lavendel eller vanilj och rulla dem sedan till en liten rulle med en tillsatt kanelstång.Placera bara dessa doftrullar i dina garderober och byråer, så kommer dina kläder att dofta gott.

Absorption av fukt och lukt: Toalettpapper kan också hjälpa till att absorbera överflödig fukt i skåpen, vilket förhindrar unkenhet.Du kan också använda kaffesump och bakpulver för att absorbera fukt och lukt.

Användning av parfymprover: Har du parfymprover hemma som ofta ackumuleras? Spraya dem på toalettpapper och placera dem i skåp.Detta trick säkerställer en långvarig doft utan behov av dyra luftfräschare.

Hur börjar man?

För att komma igång med detta enkla trick, skaffa lite toalettpapper och dina favoritdofter av eterisk olja.Skapa doftande toalettpappersrullar med oljor och kanel och placera dem i garderober och byråer.Du kommer genast att märka en behaglig lukt i ditt hem.

Detta enkla trick kommer att ge dig flera fördelar.Dina garderober kommer att dofta gott och dina kläder kommer alltid att vara fräscha.Toalettpapper och andra naturliga absorbenter hjälper till att hålla garderoberna torra.Dessutom är det billigare att använda toalettpapper och parfymprover än att köpa kommersiella luftfräschare.

Foto: Shutterstock.

Erik
Erik
Jag heter Erik och jag skriver artiklar för Kyrkby Torget Second Hand. Mitt mål är att visa hur vi alla kan handla smartare och mer hållbart. I mina texter delar jag tips om hur du kan undvika vanliga misstag, som att köpa saker du inte behöver, och istället hitta fynd som verkligen gör skillnad i din vardag.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Hur man gör hemgjord tomatpuré: du behöver inte ens laga någonting

Tomatpasta hjälper hemmafruar när de behöver förbereda en sås, förrätt eller kålrullar, samt en massa andra kulinariska mästerverk.. Det är inte så dyrt...

Varför krullar toppen av vinbärsbladen: dolda fiender till din gröda och metoder för att hantera dem

Trädgårdsmästare stöter ofta på problemet med att vinbärsbladen krullar sig.Detta fenomen kan allvarligt påverka växtens hälsa och grödans kvalitet.. Att förstå orsakerna till...

Hur man hanterar mögel i en blomkruka: erfarna hemmafruar har glömt detta problem

Mögel i en blomkruka med inomhusväxter är inte ett så sällsynt fenomen, men det kan inte heller kallas ett olösligt problem.. Men problemet...

Vojta Dyks hemliga skilsmässa? Det är inte bra, Tatiana valde väldigt hårda ord

Faktum är att få par i den tjeckiska underhållningsdammen är så populära som Vojta Dyk och Tatiana Vilhelmová.Det beror kanske också på att folk...

Senaste kommentarerna