HomeHusVojta Dyks hemliga skilsmässa? Det är inte bra, Tatiana valde väldigt hårda...

Vojta Dyks hemliga skilsmässa? Det är inte bra, Tatiana valde väldigt hårda ord

Faktum är att få par i den tjeckiska underhållningsdammen är så populära som Vojta Dyk och Tatiana Vilhelmová.Det beror kanske också på att folk inte önskade dem väl i förväg och förutspådde misslyckande, eftersom den unga skådespelaren gifte sig med en sju år äldre skådespelerska vid en ålder av 26, som också hade ett flyktigt rykte och två barn till.

Det har pågått länge

Men de som bara såg det som ett ungdomligt överflöd fick vända efter några år.Få par i den tjeckiska showbranschen är så stabila som detta.De har varit tillsammans i 11 långa år, varefter många pratade om att vara tillsammans för alltid.

Men inte ens det kommer förmodligen att bli verklighet, eftersom vissa medier börjar spekulera om den påstådda långvariga krisen för paret och mycket möjligt även om en hemlig skilsmässa, som ännu inte har bekräftats.

Det visade sig att Vojta Dyk trots allt inte är så våldsam som det kan verka.På teatern nypte han flera höfter och fick till och med sluta på en scen på grund av det, eftersom Tatiana logiskt sett var täppt hemma.Frågan är hur långt det är löst.

Hur kommer det hela att bli?

Det var Vilhelmová som nyligen talade ganska mörkt för tidningen Aha.”Nu är jag i depån och bestämmer mig för vilka spår jag ska ta.Jag känner att det är viktigt att ta hand om sig själv.Det är svårt att prata om det, men samtidigt känns det som att bara tipsa och kvinnor vet vad jag menar,” skådespelerskan valde väldigt exakta och träffande ord, kanske skickade ett meddelande till sin partner att äntligen träffas, annars går det inte längre.

Enligt Naše hvězda-servern har stjärnparets problem snarare förvärrats sedan dess, eftersom Vojta Dyk något har brutit sig loss från kedjan.Han jobbar mer och mer och är hemma så lite som möjligt.I en sådan miljö är relationen förståeligt nog inte lätt att hantera.

Hur som helst, det är en väldigt obekväm situation för dem båda, eftersom de absolut inte vill tvätta sin smutstvätt offentligt.Där andra skulle uttala sig om det, är Dyk och Vilhelmová väldigt försiktiga med sin integritet även i detta ögonblick, så ingenting är klart eller säkert alls.Det är dock inte riktigt rosa.

Foto: Tjeckisk radio, TV Nova.

Erik
Erik
Jag heter Erik och jag skriver artiklar för Kyrkby Torget Second Hand. Mitt mål är att visa hur vi alla kan handla smartare och mer hållbart. I mina texter delar jag tips om hur du kan undvika vanliga misstag, som att köpa saker du inte behöver, och istället hitta fynd som verkligen gör skillnad i din vardag.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Hur man gör hemgjord tomatpuré: du behöver inte ens laga någonting

Tomatpasta hjälper hemmafruar när de behöver förbereda en sås, förrätt eller kålrullar, samt en massa andra kulinariska mästerverk.. Det är inte så dyrt...

Varför krullar toppen av vinbärsbladen: dolda fiender till din gröda och metoder för att hantera dem

Trädgårdsmästare stöter ofta på problemet med att vinbärsbladen krullar sig.Detta fenomen kan allvarligt påverka växtens hälsa och grödans kvalitet.. Att förstå orsakerna till...

Hur man hanterar mögel i en blomkruka: erfarna hemmafruar har glömt detta problem

Mögel i en blomkruka med inomhusväxter är inte ett så sällsynt fenomen, men det kan inte heller kallas ett olösligt problem.. Men problemet...

Varför du inte ska kasta dumplings i kokande vatten: ingen hemmafru med självrespekt skulle göra det

Många hemmafruar klagar över att de inte kan förbereda en anständig maträtt från frysta dumplings..Produkten, enligt dem, håller ihop, är överkokt eller kan...

Senaste kommentarerna