HomeUncategorizedVarför strö lever med socker innan du steker: här är hur skålen...

Varför strö lever med socker innan du steker: här är hur skålen blir

Det visar sig att hemligheten med att göra perfekt stekt lever är tillsatsen av. strösocker.

Det verkar som om den söta komponenten bara kan förstöra rätten.

I själva verket gör socker levern smakrikare och mjukare när det används på rätt sätt.

Yulia Arkhipova, en expert på Belnovosti-nätverksutgåvan inom matlagning, en kock, en bagare i den fjärde kategorin, berättade om ett ovanligt kulinariskt trick.

Hur man använder socker innan man lagar lever

Det är väldigt enkelt: innan levern skickas till pannan ska produkten ströas med en liten mängd socker.

Som ett resultat kommer två positiva effekter att uppnås på en gång.

För det första kommer skålen att bli mjuk.Levern kommer definitivt inte att härda och kommer att visa sig mycket öm: gourmeter kommer att bli glada.

För det andra kommer smaken på skålen att förbättras.Det händer ofta att levern är bitter.Socker maskerar bara denna bitterhet.Men det hjälper till att ta fram de trevliga smakerna.

En viktig punkt: du får inte överdriva det med socker.När allt kommer omkring är målet för kocken att få stekt lever, inte lite sötma.En nypa socker räcker gott och väl för att mjuka upp levern och få bort dess bitterhet.

Erik
Erik
Jag heter Erik och jag skriver artiklar för Kyrkby Torget Second Hand. Mitt mål är att visa hur vi alla kan handla smartare och mer hållbart. I mina texter delar jag tips om hur du kan undvika vanliga misstag, som att köpa saker du inte behöver, och istället hitta fynd som verkligen gör skillnad i din vardag.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Hur man lagar en välsmakande kebab: ett enkelt recept

Förmågan att laga utmärkt kebab kommer att vara till nytta för alla, eftersom denna maträtt alltid är efterfrågad. Så det är värt...

Hur man minskar markens surhet: de mest effektiva sätten namnges

Ökad surhet kan vara ett allvarligt problem för många växter: endast ett begränsat antal grödor kan växa under sådana förhållanden. Därför är det...

Vilka blommor ska inte skäras på hösten: kom ihåg för livet

Ett av de viktigaste stegen för att förbereda prydnadsväxter och blomstergrödor för vintern är beskärning.Vissa växter skadas dock bara av denna procedur.Vi berättar...

Tjeckiska kedjor köper allvarligt defekt kött från Ukraina.När du väl äter det är det dåligt.Men du kan se det på en viktig detalj

Det är helt otroligt, men sedan nästan ett år tillbaka har mycket defekt kött från Ukraina flödat obehindrat in i Tjeckien.Inte för att alla...

Senaste kommentarerna