Om du tillhör gruppen som älskar vanilj eller krämiga desserter eller bara letar efter lite inspiration till dumplingkaffe, då är det här receptet för dig! Idag ska vi specifikt göra läckra gräddtärningar med hjälp av ett muggrecept.Denna vaniljkaka kommer säkert att tilltala dig med sin snabba och mycket enkla förberedelse.Nästan alla matlagningsnybörjare kan hantera det.Kombinationen av vaniljkräm och fantastisk deg är mycket beroendeframkallande och du kommer att bli förvånad över hur snabbt denna efterrätt kommer att dammas av i ditt hem.
Är du saliverande än? Låt oss göra denna fantastiska, krämiga efterrätt tillsammans!
Om du också har ett favoritrecept och vill dela det med oss, besök gärna vår Facebook-grupp Prima Cookbook.
Om du vill ha lite extra gott, prova då definitivt den här hallonkakan!
Grädde i kuber
Vad vi behöver:
Deg:.
Grädde:.
När vi fortsätter:
1.Börja med att blanda sockret med äggvitorna och även vaniljen.Blanda och tillsätt resten av ingredienserna till degen.Blanda igen noggrant.
2.Förbered en bakplåt, som du smörjer och strö över mjöl.Lägg degen på bakplåten och grädda den i 180 grader i cirka en timme.
3.Fortsätt med grädden.Tillsätt sedan vanilj, mjölk och mjöl.Blanda ihop allt och börja värma på låg värme tills krämen börjar tjockna.När den har tjocknat stänger du av värmen och tillsätter smöret.Rör om igen och låt krämen svalna.
4.När degen är färdiggräddad skär du den på längden i 2 halvor.
5.Fördela grädden jämnt på den första skivan och täck den med den andra skivan.
6.Till sist kan du dekorera med t.ex. smält choklad eller socker.
Nu är du klar! Njut nu!
Besök också vår Facebook-grupp Sweet Recipe Inspiration för bra tips varje dag.