HomeUncategorizedVad man ska göra med kotletter för att göra dem 'luftiga': hemligheten...

Vad man ska göra med kotletter för att göra dem ’luftiga’: hemligheten hos professionella kockar

Förmodligen vet varje hemmafru hur man lagar kotletter, men inte alla har denna maträtt välsmakande – mjuk, saftig och öm.

Men om du använder tricket från experten från nätverksutgåvan ’BelNovosti’ -kocken Julia Arkhipova, kommer kokta kotletter inte att vara värre än de som serveras på restauranger.

Hur man gör ’luftigt’ malet kött

Beredningen av den mycket ’luftiga’ färsen är en enkel sak, för allt som krävs är att lägga till kotlettmassan en speciell blandning som tillagas på ett par minuter.

Bryt 1-2 ägg i en mixerskål, tillsätt 2 lökhuvuden och 2 små vitlöksklyftor.

Det är också nödvändigt att inkludera salt och svartpeppar efter smak i blandningen.Det är tillåtet att lägga till andra kryddor också, men det är valfritt.

Slå nu på mixern i 1-2 minuter och blanda sedan innehållet med köttet som har rullats genom köttkvarnen.

Tack vare denna ’luftiga’ blandning blir kotletter alltid läckra, mjuka, ömma och luftiga.

Erik
Erik
Jag heter Erik och jag skriver artiklar för Kyrkby Torget Second Hand. Mitt mål är att visa hur vi alla kan handla smartare och mer hållbart. I mina texter delar jag tips om hur du kan undvika vanliga misstag, som att köpa saker du inte behöver, och istället hitta fynd som verkligen gör skillnad i din vardag.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Kan du göra lecho på 30 minuter: det bästa mellanmålet för vintern

En av vinterns favoriträtter är lecho gjord på paprika, där man också lägger till tomater eller andra grönsaker. Varje värdinna har sitt eget...

Varför det är värt att plantera havre på hösten och hur man gör det ordentligt: erfarna dacha-odlare avslöjade hemligheterna

Under höstperioden har dacha-bor ett ganska brett utbud av möjligheter att förbättra markens kvalitet. En av de mest tillgängliga är sådd av...

Varför du inte ska skära ut kärnorna i tomater: ett viktigt mattips

Många finsmakare tar bort kärnorna från frukten innan de äter skurna tomater. Detta görs av personer som anser att tomatskivor ska vara så...

En stor revision av bankkonton pågår i Tjeckien.Den som sparar en viss summa pengar kommer att råka illa ut

Det talas förvånansvärt lite om det, men det är några riktigt stora förändringar på gång i Tjeckien som kommer att påverka livet för många...

Senaste kommentarerna