Välkommen till ett recept fullt av enkelhet och oemotståndlig smak! Våra läckra gräddfilstrianglar tar dig in i en värld av kulinarisk minimalism, där bara några få ingredienser förvandlas till en magiskt god rätt.Är du redo att bli förvånad över den enkla förberedelsen och ett resultat som kommer att glädja dig? Följande steg visar dig hur du enkelt tillagar en delikatess som kommer att glädja din gom samtidigt som den är det perfekta tillbehöret för en mängd olika tillfällen.
Om du också har ett favoritrecept, berätta gärna om det i vår Prima Cookbook Facebook-grupp och besök Prima Inspirations-gruppen, där du hittar massor av fantastiska recept varje dag.
Trianglar av gräddfil med socker
Vad vi kommer att behöva:
Deg:
Övrigt:
Hur vi går vidare:
1.Sikta mjölet i en skål, tillsätt en nypa salt, tillsätt socker, bakpulver och vanillin – blanda, tillsätt sedan smöret – blanda med händerna, tillsätt sedan det vispade ägget, gräddfil/vit yoghurt – blanda, arbeta sedan degen för hand och vänd ut degen på en ren yta – kavla ut med en kavel.
2.Pensla den utkavlade degen med ägg och strö över strösocker.
3.Forma sedan snygga trianglar med hjälp av ett pizzahjul och lägg dem på en bakplåtspappersklädd plåt.
4.Baka i förvärmd ugn i 25 minuter vid 180°C.
5.Strö över florsocker på de gräddade trianglarna och servera dem med ära och god smak.
Vänner, vi önskar er en god smak!