Letar du efter ny inspiration till något gott och obakat? Har du några apelsinbitar hemma, då är det här receptet för dig! Idag ska vi tillsammans förbereda en läcker apelsintårta med en sockerkaksbotten och en gräddkrämfyllning! Tack vare det bifogade fotoreceptet och videoinstruktionerna är det mycket enkelt och tidsbesparande att förbereda denna delikatess.
Börjar du redan att salivera? Så sätt på dig din kockhatt, ta tag i din spis och låt oss göra denna läckra apelsinkaka med en kexbotten och gräddkräm tillsammans!
Du kan också hitta fler fantastiska recept på vår Facebook-sida Prima Kuchařka.
Om du är ute efter lite mer godsaker kan du definitivt prova den här vinbärstårtan!
Ett utsökt recept på en apelsinkaka utan bakning:
Vad vi kommer att behöva:
Så här går du till väga:
1.Börja med att blötlägga kexen eller kakorna i apelsinjuicen och placera dem i botten av en glasform.
2.Vispa gräddfilen i en skål.Tillsätt efter en stund socker och vispgrädde.Vispa allt ordentligt.
3.Bred ut smörkrämen på kexen och jämna till den.
4.Skär apelsinen i små bitar och lägg den i en ugnsform.
5.Tillsätt sockret och låt koka på låg värme.
6.Blanda vatten med stärkelse i skålen bredvid.
7. Tillsätt stärkelsen i apelsinblandningen.Koka en stund.
8.Bred denna apelsinblandning på vår tårta.
9.Använd en gaffel för att röra om.
10.I slutet placerar du vår tårta i kylen i 2 timmar.
Njut av kakan!
Besök också vår Facebook-grupp Sweet Recipe Inspiration för bra tips varje dag.