Vi är vana vid att äta potatis regelbundet, eftersom denna billiga produkt har perfekta smakegenskaper.
I de flesta fall är recepten dock bekanta och vanliga.
Det är därför vår tidnings expertkock Yulia Arkhipova rekommenderar att man uppmärksammar ett mycket originellt recept.
Hur man lagar potatis med honung
Lista över ingredienser
– Cirka 800 gram potatis av samma storlek som medelstora potatisar;
– två kvistar vardera av timjan och timjan;
– ett lagerblad;
– en stor sked vardera av mald rosmarin och svartpeppar (ärtor);
– en liten sked salt;
– två stora skedar flytande honung.
Process för beredning
Detta recept gör att du kan laga en maträtt av restaurangkvalitet hemma.Först måste de skalade potatisarna skickas till en kruka med vatten.
Lägg i salt, kryddor och örter.
Koka potatisen tills den är 50 procent kokt.Ta sedan upp produkten ur grytan och vänta tills den svalnat något.Behandla därefter grönsaken med flytande honung.
Tillaga i ytterligare en kvart i en uppvärmd ugn på 200 grader.