HomeUncategorizedHur man gör en omelett utan mjölk: den blir ännu fluffigare och...

Hur man gör en omelett utan mjölk: den blir ännu fluffigare och smakligare

Om du fortfarande tror att det är omöjligt att göra en omelett utan mjölk, kommer detta recept att övertyga dig om något annat.

Enligt experten på BelNovostis nätupplaga, kocken Yulia Arkhipova, finns det en ingrediens som kan ersätta ovanstående produkt, och det är gräddfil.

Någon gräddfil kommer inte att göra – leta efter gräddfil med medelfett i butiken, cirka 15 procent.

Steg-för-steg-instruktioner

Ta en lämplig skål, slå 4 ägg i den och tillsätt 4 matskedar gräddfil.En nypa salt bör också tillsättas och blanda ordentligt.

Häll den homogena blandningen i en oljad stekpanna eller bakform.

Tillaga omeletten under stängt lock tills den är helt genomstekt.

Det är svårt att säga den exakta tiden – denna parameter beror på storleken på det köksredskap som används och mängden ingredienser.

Servera omeletten med finhackade färska örter.Skålen kan toppas med kokta korvar eller wienerkorvar eller skivor skinka.

Erik
Erik
Jag heter Erik och jag skriver artiklar för Kyrkby Torget Second Hand. Mitt mål är att visa hur vi alla kan handla smartare och mer hållbart. I mina texter delar jag tips om hur du kan undvika vanliga misstag, som att köpa saker du inte behöver, och istället hitta fynd som verkligen gör skillnad i din vardag.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Vad du ska lägga bredvid din tvål för att förhindra att den sprids: en enkel lösning för praktiska värdinnor

Att hålla badrummet rent och hygieniskt är en viktig del av vårt dagliga liv.Men även i en så till synes enkel fråga som tvålförvaring...

Hur man förbättrar smaken på pasta: vad värdinnor bör tänka på

Pasta kommer alltid att komma till undsättning i det ögonblick då det inte finns någon styrka, tid eller lust att laga något mer...

5 fantastiska recept på julgodis som alla kan göra

Förbered exceptionella julkakor i år med dessa 5 beprövade recept.De är den perfekta kombinationen av klassiska och nya smaker som kommer att glädja alla...

Krämig njutning: Prova denna fluffiga vaniljdessert

Om du tillhör gruppen som älskar vanilj eller krämiga desserter eller bara letar efter lite inspiration till dumplingkaffe, då är det här receptet för...

Senaste kommentarerna