Efter att ha lämnat dacha till nästa helg beklagar många människor det faktum att gurkorna under denna tid kommer att växa över eller växa krokiga på grund av felaktig vård.’.
Men som de säger, du kan inte kasta bort dem.Och sådana grönsaker är lämpliga för bearbetning för vintern.
Vår tidnings expert Yulia Arkhipova, en kock och bagare i den fjärde kategorin, berättade för oss vilka läckra saker som kan tillagas av krokiga och övervuxna gurkor.
Obligatoriskt:
Hur man lagar mat
1.Gurkorna ska skäras i små kuber.
2.Skala vitlök och lägg den i rena burkar tillsammans med lagerblad, kryddnejlika, dill och kryddpeppar.
3.Lägg de skivade gurkorna ovanpå och häll kokande vatten över dem.
4.Efter 15-20 minuter häller du saltlaken från burken i en kastrull, tillsätter salt och socker, kokar upp, häller sedan i burkar och tillsätter vinäger.
Täck med lock, vänd, när de svalnar, ta bort gurka billetten för förvaring på en mörk och sval plats.God aptit!