Många människor gillar att använda kokt majs både som garnering till kött och som ett självständigt mellanmål.’.
Men i vilket fall som helst vill man att produkten ska bli otroligt god och av hög kvalitet.
I det här fallet måste du komma ihåg om några knep, avslöjar hemligheterna hos vår tidnings expert inom matlagningskocken Julia Arkhipova.
Vad är de för något?
Smör
Tack vare denna tillsats blir majsen otroligt öm, doftande och utsökt.Som regel introduceras denna komponent fem minuter innan den är helt kokt.
Samtidigt är det också värt att införa salt.
Provence örter
Denna hemlighet kommer verkligen att tilltala gourmeter som uppskattar fin mat.Majsen är perfekt kombinerad med denna uppsättning kryddor.
I det här fallet bör majsen kokas i ugnen.Provence örter är förblandade med raffinerad olivolja och jämnt fördelade på kolven.
Att skala eller inte skala?
Inte alla är medvetna om det faktum att endast ung och färsk majs kan kokas direkt i bladen: dessa faktorer är lätta att bestämma visuellt.
Ju äldre kolvarna är, desto mindre förnuftigt kommer detta beslut att vara.