Vanligtvis är det kaukasiska köket kött, fjäderfä och grönsaker.Svampar i georgisk stil är inte så vanliga.
Svamp i georgisk stil är mycket rejäl, och efter ett sådant mellanmål vill du inte tänka på mat på länge.
Experten på vår tidning Yulia Arkhipova, en kock, bagare i den fjärde kategorin, berättade för oss hur man lagar mat.
Krävs:
Hur man lagar mat
1.Välj svampar av medelstorlek.De tvättas, skärs i två halvor.
2.Den skalade löken ska skäras i fyra delar och skäras i medelstora skivor och sedan stekas i en kastrull med vegetabilisk olja på hög värme i 5-6 minuter.
3.När du är klar lägger du till svampen och steker i ytterligare 10-12 minuter på hög värme.
4.Tillsätt kryddor, hackad vitlök, rör om, ta av från värmen och lägg i en ugnsform.
5.Blanda gräddfil, riven ost, örter och häll denna sås jämnt över svampen.
Förvärm ugnen till 200 grader Celsius och baka i 15 minuter.Strö över hackade örter när du är klar och servera.God aptit!