Borscht är en av de soppor som bara kan kallas en framgång om den kokas..
Att uppnå detta mål är ibland inte möjligt, eftersom vi är vana vid att laga maträtten på sitt eget sätt.
Men några knep kommer att göra någon borsjtj rik, säger vår tidnings matlagningsexpert, kocken Yulia Arkhipova.
Vilka hemligheter kan du använda?
Köttet måste ha ett ben
Ja, över en sådan buljong måste du ’fiffla’ och spendera mer tid, men resultatet är värt det.Borscht är rik, doftande och otroligt välsmakande.
Fläsk
Inte alla vet att det är vanligt att laga borscht från olika köttsorter.I det här fallet är det möjligt att utföra flera uppgifter samtidigt.I synnerhet kommer soppan att bli mycket smakligare och mer intressant.
Om man däremot tillsätter fläskkött blir borsjtjen mer smakrik.
Smör
Även detta trick kan säkert användas för att göra den mest spektakulära borsjtj.En smörbit i en sandwich kommer att förvandla borsjtjen till oigenkännlighet.
Den kommer att bli rik och otroligt rik.