Vid första anblicken verkar äggröra vara en så enkel och klassisk rätt att det är omöjligt att misslyckas med den.
Men varje människa vet av erfarenhet att ibland blir inte ens äggröra som den ska.
Därför är det alltid värt att känna till knep och hemligheter som kan göra äggröra bättre, konstaterar vår tidnings kulinariska expert, kocken Yulia Arkhipova.
Vilka subtiliteter är värda att veta?
Äggets temperatur
Få människor är medvetna om att även denna faktor spelar roll.Om du lagar kalla ägg kan skålen misslyckas.Av denna anledning måste ägg stå i minst en kvarts timme i köket innan de tillagas.
Tillsätt lite ister eller smör
Raffinerad olja är känd för att vara bäst för att steka äggröra.Men du kan inte förvänta dig en antydan till smak eller arom från den.
För detta ändamål skickas antingen en bit ister eller smör till pannan tillsammans med huvudingrediensen.
I detta fall kommer äggröran att vara oöverträffad.
Ta god tid på dig
Ägg gillar inte att bli stressade eller krångliga: även med rätt tillvägagångssätt tar de inte lång tid att laga.För att säkerställa att du får en maträtt av utmärkt kvalitet, stek äggen på låg värme i cirka fem minuter.I det här fallet kommer skålen att komma ut kvalitet.