Fylld kål blir alltid ett bra alternativ för värdinnor som inte vet vad de ska förbereda för bordet.
I det här fallet får vi en god rätt som innehåller kött, grönsaker, en god sås och ris.
Därför är det värt att veta om hur du kan göra fylld kål ännu mer välsmakande och intressant, säger vår tidnings matlagningsexpert, kocken Yulia Arkhipova.
Hur du kan förbättra fylld kål
Först och främst börjar många människor tänka på hur du kan träna fyllningen.För att göra detta läggs ytterligare ingredienser i den för att ge den saftighet.
Som regel går en bit smör in i kursen.Men detta är inte det enda tillgängliga alternativet.Det finns ett enklare och mer ovanligt sätt att förbättra skålen.
Det hela är mycket enkelt.
Innan du börjar huvudprocessen för att laga fylld kål måste du steka dem.Som ett resultat blir skålen mer rik, välsmakande och färgstark.
Så snart en karakteristisk skorpa dyker upp på kålen kan stekningsprocessen stoppas.