När delprodukter tillagas av en bra kock visar sig maten vara otroligt god: alla drömmer om ett tillägg.
Men värdinnor kan ha svårigheter i matlagningsprocessen.
Detta beror på den specifika lukten av slaktbiprodukter, konstaterar vår tidnings expertkock Yulia Arkhipova.
Vilka hemligheter för att neutralisera lukten du kan använda i din praktik
Mjölk
Detta trick hjälper till att göra lever och andra typer av slaktbiprodukter mjuka, saftiga och välsmakande.Du behöver inte oroa dig för förekomsten av främmande lukt: mjölk eliminerar dem helt.
Det beredda slaktbiprodukterna förvaras i en skål med mjölk i 40 till 60 minuter.
Salt
Inte alla vet att salt också kan eliminera obehagliga lukter.Det är nödvändigt att ta salt och bearbeta biprodukten.För detta ändamål väljer du grovt havssalt.
Det räcker att vänta i cirka 15-20 minuter.
Vilken marinad som helst
Absolut vilket marinadrecept som helst kan väljas och användas.Detta kommer att säkerställa att det inte kommer att finnas några spår av den obehagliga lukten.
Och slaktbiprodukterna kommer att bli mycket mjukare än vanligt.