Om man berättar för en oinvigd person att man kan lägga kanel, keso och socker i kotletter, kommer personen att tro att det är något fel.
Dessa komponenter är mer som ingredienserna i en dessert.
Vår tidnings expertkock Julia Arkhipova konstaterar dock att det här är ganska välkända hemligheter för att förbättra kvaliteten på kotletter.
I vilka fall introduceras dessa produkter?
Kanel
En nypa av denna krydda kan säkert införas i sammansättningen av fläskkotlettfärs.I det här fallet blir skålen otroligt god och smakfull.
Socker
Detta är en universell hemlighet, så du kan införa socker i alla typer av köttfärs.För det första kommer det att göra köttet mycket mer smakrikt.
Sockrets andra roll är att ge kotletterna en otrolig skorpa.
Keso
Det införs i sammansättningen av kycklingkotletter.Som ett resultat blir skålen frodig, saftig och aptitretande.Men när du använder keso är det inte nödvändigt att införa bröd.
Keso tas med medelhög fetthalt.