Det visar sig att det är fullt möjligt att göra chebureks utan deg.
Vi talar om en rätt som kallas kål chebureki.
Rätten kännetecknas av sin ljusa smak och en behaglig krispighet.
Varje gourmet bör definitivt prova denna icke-standardiserade version av fylld kål.
Receptet på denna ovanliga maträtt delades av Yulia Arkhipova, en kock och bagare i den fjärde kategorin, en expert på Belnovosti online-utgåva inom matlagning.
Hur man gör kål chebureks
Ta en kålgrodd, linda in den i plastfolie och skicka in den i mikrovågsugnen i 10 minuter.
När proceduren är klar kommer bladen att lossna med otrolig lätthet.
Men var försiktig: kålen blir mycket varm efter att ha varit i mikrovågsugnen under lång tid.
Så det är bättre att fortsätta på detta sätt: förbered fyllningen medan grönsaken svalnar.
Skicka en hackad lök till den uppvärmda pannan.Efter ett tag, lägg till en riven morot.Grönsaksblandningen bör saltas.
Blanda den kokta blandningen med 600 gram malet kött.
Därefter måste du ’fylla’ kålbladen.Lägg fyllningen på hälften av var och en av dem och täck grönsaks-köttblandningen med den andra halvan.Basen på chebureksna är klar.
Hur man förbereder smeten för kål chebureks
Därefter är det nödvändigt att förbereda massan i vilken den fyllda kålen kommer att doppas före stekning.Kombinera följande ingredienser:
Detta blir till slut en blandning att täcka alla chebureks med.
Skicka de resulterande kuverten till en stekpanna och stek dem på båda sidor.