Sallad, som påstår sig vara en nationell eller nyårssallad, är Olivier.Men under de långa åren har det redan blivit ganska tråkigt, och förr eller senare kommer många människor till sådana slutsatser.
Istället för att krångla och leta efter något nytt, försök att göra den läckra men glömda salladen ’Kievsky.’.
Vår tidnings expert Yulia Arkhipova, en kock och fjärde gradens bagare, berättade för oss hur man lagar mat.
Krävs:
Hur man lagar mat
1.Koka potatis och morötter.Sedan ska de kylas, skalas och tärnas.
2.Paprikorna rensas från frön och skärs på samma sätt som morötter och potatis.Gör likadant med skinkan och blanda ingredienserna i en salladsskål.
3.Tillsätt sedan finhackad salladslök och ärtor.
4.Blanda sedan gräddfil i en skål, liksom två typer av senap och häll den färdiga dressingen över salladen.
Om det behövs, svalna och servera.God aptit!