Många människor ’skäller’ på snabbnudlar för att de är ohälsosamma, men de konsumerar dem ibland.
Detta är lätt att förklara: på bara några minuter kan man stilla hungern med denna inköpta maträtt.
Smakkvaliteterna hos sådana nudlar lämnar dock mycket att önska.Därför rekommenderar vår tidnings expertkock Julia Arkhipova att förbättra smaken på denna maträtt.
Vilka knep hjälper till i detta?
Svampar
Om du har torkade svampar kommer skålen att bli perfekt: bara en bit räcker.Produkten ska krossas i en mortel och införas i buljongens sammansättning.
Ost
Denna produkt kombineras perfekt med alla typer av pasta, så snabbnudlar kommer inte att vara ett undantag.
En hårdost skulle fungera bäst.
Asiatiska såser
Någon av såserna i detta kök kommer att vara den perfekta dressingen för snabbnudlar.Till och med den klassiska sojasåsen kan ge en touch av originalitet till maträtten.
Gröna grönsaker
Denna tillsats kan också säkert betraktas som universell: den kan förbättra absolut vilken maträtt som helst.