Under lång tid trodde man att det perfekta sättet att förbereda färska örter för vintern var att frysa dem.Detta är inte ett dåligt alternativ om det finns gott om frysutrymme.
Men erfarna värdinnor torkar inte längre sina grönsaker eller ens fryser dem.
Experten på vår tidning Yulia Arkhipova, en kock, bagare i den fjärde kategorin, berättade för oss hur man förbereder en doftande krydda för vintern.
Obligatorisk:
Hur man lagar mat
1.Rena grönsaker bör hackas med en kniv eller hackas med en mixer.
2.Pressa vitlök genom en press och blanda sedan ihop ingredienserna.
3.Täck bakplåten med bakplåtspapper och placera den färdiga blandningen i den.
4.Sätt in den i en ugn uppvärmd till 150 grader Celsius och vänta tills fukten avdunstar från greenerna.
5.När blandningen har svalnat, överför den till en skål, tillsätt salt och mixa med en mixer.
När du är klar överför du beredningen till en burk med ett tätt stängande lock.