Det finns ett stort antal värdiga recept för kebabmarinad, alla med sina egna särdrag och fördelar.
En av de mest utsökta anses med rätta vara en marinad baserad på naturlig granatäpplejuice.
Vår tidnings kulinariska expert, kocken Yulia Arkhipova, konstaterar att köttet blir helt enkelt otroligt.
Hur förbereder man en intressant marinad för kebab?
Det kommer att vara nödvändigt att ta ett kilo kött och omedelbart dela upp det i portionerade bitar.Denna marinad är universell.Man tror att även det mest ’nyckfulla’ köttet kommer att bli mjukt och ömt.
Skicka det hackade köttet i en bekväm behållare.
Häll sedan i en halv liter naturlig granatäppeljuice.Ta sedan ett granatäpple, tvätta det noggrant och hugga det.Det är värt att notera att skalet på produkten också ingår i marinaden.Tvätta därför granatäpplet noggrant och noggrant.
Då är det nödvändigt att införa ringarna av en hackad lök.
Salt efter eget gottfinnande.
Endast svartpeppar och koriander kan tillsättas: kebaben blir perfekt som den är.
Det lönar sig att låta köttet ligga i marinaden i cirka tre timmar för bästa effekt.