Om fisk tillagas av en amatör kommer den aldrig att få en kvalitetsskorpa: denna färdighet är endas tillgänglig för erfarna kockar.
Skorpan ska vara vackert färgad, krispig och tunn.
Detta förbättrar smakupplevelsen av rätten avsevärt, säger tidningens kulinariska expert, kocken Yulia Arkhipova.
Vilka 3 skorphemligheter kan hjälpa värdinnor
Torkning
Det är välkänt att fisk måste tvättas och rengöras, vilket gör den blöt. En sådan produkt kan aldrig tillagas ordentligt. Därför är det nödvändigt att torka fisken noggrant innan tillagning.
’Slöja av mjöl.’
Det är viktigt att blanda vetemjöl, utvalda kryddor och salt, för att sedan lägga blandningen i en polyetenpåse. Därefter lägger vi i fiskbitarna och börjar skaka.
Detta resulterar i en perfekt panering, vilket skapar en härlig skorpa.
Stekning
Det är aldrig bra att lägga fisk i en undermåligt för varm panna med lite olja: detta kommer helt enkelt att förstöra produkten. Pannan ska vara het och oljeskiktet ska vara minst sju millimeter.