Pirozhki kan göra vem som helst glad.Men hjärtlig och rödaktig – de tar mycket tid att förbereda.
Experter säger att du kan göra utan att pilla med onödiga och knåda deg, och pajerna kommer att bli fluffiga och välsmakande.
Vår tidnings expert Julia Arkhipova, kock och fjärde klassens bagare, berättar för oss hur man snabbt knådar pajdegen.
Förresten, dessa pajer kan stekas på en panna.
Krävs:
Hur man tillagar
1.Blanda ägg och gräddfil i en skål, tillsätt vegetabilisk olja, salt och socker.
2.Blanda mjölet med bakpulvret och sikta över det i en skål genom en sikt.
3.Knåda en mjuk och flexibel deg.När den är klar ska den inte klibba fast vid händerna.
4.Du kan forma biffarna, fyllda eller ofyllda.Stek biffarna i en uppvärmd panna med rikligt med olja på medelvärme i 3 minuter på varje sida.
Bon appetit!