För att tillaga vissa rätter i en stekpanna rekommenderas det att särskilt använda smör.
Enligt experten på BelNovosti, kocken Yulia Arkhipova, blir rätter smakligare och får en aptitretande skorpa som följd av denna teknik.
Det enda negativa är att mejeriprodukten brinner mycket snabbt och i vissa fall kan den till och med bli svart.
Naturligtvis är en välsmakande middag utesluten i en sådan situation.
Men det är inte nödvändigt att avbryta stekningen med smör helt och hållet – det finns ett beprövat knep som gör att smöret inte bränns så snabbt och att dess naturliga smak bevaras.
Allt som krävs är en blandning av smör och vegetabilisk olja, helst solrosolja.
Det viktigaste är att inte överdriva mängden av den vegetabiliska oljan; det bör inte vara för mycket.
Följ dessa steg: smörj först stekpannans yta med vegetabilisk olja och lägg därefter en bit smör i pannan – på detta sätt kommer ingenting att brinna.