Att laga kotletter är enklare än det verkar, men det är viktigt att göra dem saftiga och aptitliga att se på.
Det krävs inga speciella ingredienser. Det viktigaste är att hitta ett framgångsrikt recept och följa tekniken noggrant.
Experten på vår tidning, Yulia Arkhipova, en kock och bagare av fjärde kategori, delar med sig av ett sådant recept.
Krävs:
Hur man lagar mat
1. Skalad potatis och lök ska rivas på ett fint rivjärn, och brödet blötläggs i mjölk.
2. Tillsätt ett rått ägg, salt och peppar i skålen med färsen, blanda ordentligt och därefter tillsätt grönsaker och bröd.
3. Tillsätt lite vegetabilisk olja till färsen, blanda väl och låt stå i 10-15 minuter.
4. Värm en stekpanna, forma kotletter med våta händer och stek dem i pannan på båda sidor utan att täcka med lock.
Alla stekta kotletter ska tillagas på låg värme tills de är genomkokta. God aptit!