Cheesecakes kan vara en bra frukost, mellanmål eller till och med efterrätt för dem som försöker äta rätt.
Det är dock inte alltid rätten blir god och välsmakande.
Till exempel vill alla att cheesecakes ska bli pösiga men mjuka inuti, säger tidningens matlagningsexpert, kocken Yulia Arkhipova.
Vad ska läggas till ostmassan när du gör ostkakor?
Som det visar sig, för att skålen ska bli öm, välsmakande och frodig, behöver du bara lägga till rismjöl.Strukturen för denna komponent har inga analoger.
Cheesecakes visar sig vara ovanligt välsmakande.
Om du förbereder rätter från ett halvt kilo keso är det vanligt att bara ta trettio gram rismjöl för denna volym.Men även denna kvantitet kommer att räcka för en markant förbättring.
När rismjöl används behöver vanligt mjöl inte införas.Det finns inte heller något behov av semolina.Det får inte heller glömmas att ett ägg är tillräckligt: annars blir ostkakorna hårda.