Fyllda paprikor kan klassificeras som rätter med en otroligt rik smak, eftersom de innehåller perfekt balanserade ingredienser.’.
Men ibland vill man ändå ha lite nytt.
Det är därför vår tidnings expertkock Yulia Arkhipova råder att uppmärksamma vissa hemligheter.
Vad de består av
Ge upp ris
Denna ingrediens används ofta på grund av dess neutrala smaker och på grund av dess förmåga att kombineras med en mängd olika livsmedel.
Den kan dock bytas ut för att ändra smakerna.
Prova bulgur, bovete eller quinoa.
Fyllning
Få människor vet om det faktum att du kan laga fyllda paprika med malet fisk.Vanlig pollock kommer att vara ett utmärkt val.
Om du vill ha något speciellt kan du använda laxfärs.
Biprodukter
Kycklingavfall kommer också att vara en bra fyllning på grund av dess ljusa smak.Först måste du hugga levern i bitar och skicka den till en panna med lök.
Därefter kombinerar vi biprodukterna med resten av ingredienserna och fyller paprikorna.