Många människor gillar att laga denna maträtt ofta, eftersom ingen kan gå förbi en portion stekt potatis.
Det finns dock alltid sätt att göra den perfekta rätten mycket mer smakrik och aptitretande.
Vår tidnings expert på matlagning, kocken Yulia Arkhipova, berättar om vilka hemligheter som kan användas.
Vilka är de?
För spektakulär färg
Ja, smaken av stekt potatis är viktig, men färgen på maträtten ska också vara lämplig.För detta ändamål introduceras gurkmeja, curry och paprika.
Kryddor gör också behandlingen mer aromatisk och välsmakande.
För finsmakare av smakrik mat
Om du verkligen gillar kryddstark mat kan du tillsätta en nypa chilipulver i en portion stekt potatis före förtäring.
Rosmarin
Denna ingrediens är som en match för potatis, eftersom den passar så bra med dem.Ett par kvistar rosmarin kan läggas i pannan ett par minuter före tillagningen.
Och du kan också använda komponenten i torkad form.
Persilja introduceras också på samma sätt.