Det finns ganska många sätt att göra en bra köttfärskotlett.
Så de här knepen är definitivt värda att använda.
Vår tidnings matlagningsexpert, kocken Julia Arkhipova, avslöjar en lista över tillsatser som gör en rätt saftigare och godare.
Vad kan man lägga till i köttfärs?
Havreflingor
Om du lägger till den här komponenten kan du vägra att använda bröd och ägg.Kotletterna kommer att hålla sin form, blir saftiga, puffiga och ömma.
Brödsmulor för panering
Om du introducerar brödsmulor istället för bröd i sammansättningen av kotlettfärsen, kommer skålen att visa sig vara mycket saftig och puffig.Därför är detta alternativ också värt att överväga.
Vitlök
Inte alla hemmafruar introducerar denna komponent på grund av dess aktiva arom och smak.Men bara en klyfta krossad vitlök kommer att göra kotletterna mycket mer aptitretande.
Stekt lök
Alla vet att lökens roll är att ge kotletter saftighet.Den råa grönsaken har dock en specifik smaknyans.Det är mycket mer logiskt att tillsätta stekt lök i färsen.