Det är vanligt att plocka gurkor med vinbärsblad, pepparrot, till och med senap.Sällsynt värdinna kommer att våga ett sådant experiment att lägga bär i en burk med gurkor.
Överraska ditt hushåll med gurkor med röda vinbär och basilika.
Vår tidnings expert Yulia Arkhipova, en kock, fjärde klassens bagare, berättade för oss hur man lagar mat.
Krävs:
Hur man lagar mat
1.Blötlägg rena gurkor i kallt vatten och skär bort topparna.
2.Lägg i botten på rena burkar blad av pepparrot, körsbär, basilika och vinbär, pepparärtor, sedan vitlök, gurka och överst bär och dill.
3.Gör saltlagen genom att tillsätta socker och salt i vattnet och koka upp det, häll sedan i burkarna och täck med lock.
4.Sterilisera ämnena i 5-10 minuter i en kastrull med kokande vatten och rulla upp locken.
Vänd på dem och ställ gurkorna i förvaring efter att de har svalnat.