Vissa har en mindre gynnsam inställning till dumplings och anser att de är en smaklös mat för ungkarlar och studenter.
Sådana slutsatser är dock förhastade.
Om man kokar en halvfabrikat på rätt sätt blir även köpeklimpar smakrika, möra och goda, det är vår tidnings matlagningsexpert, kocken Yulia Arkhipova, säker på.
Vilka finesser för att laga dumplings bör tas med i beräkningen
Istället för vatten
Traditionellt är vi vana vid att tillaga både hemlagade och köpta dumplings i vatten.Detta ger inte någon speciell arom eller smak.Därför bör du använda buljong i stället för vatten.
Det är bäst att välja grönsaks- eller kycklingbuljong.Om du har köttbuljong, se till att den inte är för fet.
Kryddor
I buljongens sammansättning är det obligatoriskt att införa svartpeppar i ärter.Några bitar kommer att vara tillräckligt.Du kan också lägga till ett lagerblad för smak.
Stjälkar av dill, persilja, koriander kommer att vara ett utmärkt val.Vi brukar inte använda dem, men de ger en fantastisk smak när du tillagar dumplings.
Du kan också lägga till några selleristjälkar också.