Det är lätt att skapa en spektakulär dryck av kaffe av högsta kvalitet eller med hjälp av elitkaffemärken.
Att servera ett relativt billigt kaffe är dock en utmaning.
Men även i sådana situationer är det möjligt att erbjuda en dryck av utmärkt kvalitet, säger vår tids krönikör, den kulinariska experten och kocken Yulia Arkhipova.
Vilka hemligheter kan hjälpa i detta avseende?
Ett förbud mot kokande vatten
Vatten som är för varmt berövar i stort sett hela den färdiga drycken dess smak. Om du gör kaffe i en turbin bör du undvika att koka det.
När du brygger direkt i en kopp bör du sänka vattnets temperatur med fem grader.
Salt
Det är inte alla som vet att en nypa grovt havssalt kan förhöja smaken även på det billigaste kaffet.
Socker från sockerrör eller kokosnöt
Vanligt socker kan också användas, men effekten blir betydligt lägre. Rör- och kokosnötsversionerna utgör å sin sida det perfekta valet.
Peppar
Få människor är medvetna om att en nypa mald peppar även kan göra kaffet mer aromatiskt, välsmakande och fylligt. Du kan också tillsätta en liten mängd ingefära för extra smak.