Även om det fortfarande är möjligt att njuta av läckra och kvalitetsauberginer till ett överkomligt pris, är det värt att dra nytta av.
Rätter som tillagas med dessa produkter är alltid ett nöje att servera.
Därför är det värt att känna till några hemligheter som gör att du kan laga de perfekta auberginerna, säger vår tidnings expertkock Julia Arkhipova.
Vad dessa hemligheter är
Salt behövs inte längre
Om vi talar om kvalitetsauberginer har de inte längre problemet med bitterhet.Denna smak är endast karakteristisk för mycket små grönsaker av en speciell sort.
Därför är det möjligt att inte slösa bort din tid på detta förberedande steg.
Ugn
Många gillar stekt aubergine, men i ugnen blir de ännu mer utsökta och bättre kvalitet.I ugnen är det bäst att baka produkten hel och skära den i två halvor.
Stärkelse och mjöl
Båda ingredienserna bör tas i lika stora delar och användas som panering.Sådana auberginer absorberar inte för mycket olja, de blir aptitretande och krispiga.