Många människor gillar sött kaffe men har svårt att kontrollera mängden socker.
Det är oerhört svårt att hitta en balans.
Men med rätt substitut kommer drycken att bli söt, god och hälsosam, det är vår tidnings expertkock Yulia Arkhipova säker på.
Vad kan ersättas med socker?
Lönnsirap
Förespråkare för hälsosam kost och ’riktiga’ sötsaker har länge varit bekanta med lönnsirap.Ja, det är inte den mest budgetvänliga produkten.
Men denna nackdel kompenseras av den perfekta smaken och den värdefulla kemiska sammansättningen.
Stevia
Detta är också ett ganska bra sockerersättningsmedel, som definitivt inte kommer att bli en källa till extra kilo: stevia är säkert för figuren.
Honung
Det är få som vet att honung inte bara passar i te, utan även kan tillsättas i kaffe.För att bevara honungens välgörande egenskaper måste du dock kyla ner kaffet lite.
Faktum är att varmt vatten förstör näringsämnena.
Vaniljextrakt
Det här alternativet är ganska ovanligt, men kaffets smak kommer att förändras direkt: du kommer inte ens att märka frånvaron av socker.