Förr försökte hemmafruar hålla sig till klassiska recept, men nu har situationen förändrats.’.
Många människor försöker göra bekanta rätter mer ovanliga, välsmakande, intressanta och användbara.
Men ibland kan ingredienserna som väljs vara extremt oväntade, har vår tidnings matlagningsexpert, kocken Yulia Arkhipova, märkt.
Det är till exempel få som har hört talas om att man kan lägga baljväxter i köttfärsbullar.
Vad den gör
Införandet av ärtor
Det är en fråga om att använda en redan beredd ärtbaserad puré.Det kommer då att vara möjligt att undvika behovet av att införa bröd eller andra ingredienser för puffighet.
Kotletterna visar sig täta, välsmakande och intressanta.
Linsernas roll
Även i det här fallet är det bättre att använda röda eller gula linser, eftersom dessa sorter kokar snabbt till en puré.
Det är anmärkningsvärt att kotletterna blir ömma, välsmakande, doftande och hjärtliga.Bun när du använder linser behöver inte heller introduceras.