Det är vanligare att fylla paprika, zucchini, ibland till och med pumpa, men tomater är sällan fyllda med sådana saker.
Och förgäves, för man får ett fräscht och mycket näringsrikt mellanmål fyllt med keso, bryndza och örter.
Experten på vår tidning, Yulia Arkhipova, en kock, bagare i den fjärde kategorin, berättade för oss hur man lagar mat.
Krävs:
Hur man lagar mat
1.Rena tomater ska ha toppen putsad för att få en jämn bas och även där stjälken fäster.
2.Plocka sedan ut fröna och kärnan med en tesked genom hålet som gjorts vid basen av stjälken, så att endast fruktens ihåliga väggar kvarstår.
3.Förbered fyllningen: för detta måste du pressa vitlök, finhacka örterna, hacka oliverna, blanda gräddfil, keso och bryndza och blanda sedan alla komponenter.
4.Tillsätt kryddor och salt till den resulterande massan efter smak, blanda väl och fyll tomaterna.
Toppa mellanmålet med olivhalvor eller strö över hackade örter.God aptit!