Ingen kan motstå naturlig kvalitetslemonad: dess smak är alltid som bäst.
Det är också alltid trevligt att veta att man serverar en hälsosam och naturlig produkt.
Det finns ett mycket prisvärt recept som gör att du kan servera lemonad av utmärkt kvalitet med en minimal mängd ingredienser, säger vår tidnings matlagningsexpert, kocken Yulia Arkhipova.
Hur man gör riktig hemlagad limonad
Lista över ingredienser
– Ett halvt kilo citroner;
– Ungefär en kopp socker;
– rent dricksvatten och kolsyrat vatten;
– Några kvistar lila basilika och pepparmynta.
Metod för beredning
Citronerna bör tvättas mycket noggrant och därefter användas för zestning.Den blandas med en halv kopp socker.
Därefter måste citronerna separeras från skalet och kärnorna, hackas och skickas till en mixer.Ta med till ett homogent tillstånd.Tillsätt sedan zest och en del av sockret och blanda igen.
Du måste hålla den resulterande massan i några timmar i kylen.Då är det nödvändigt att ta ett glas klart eller kolsyrat vatten för en sked av den beredda puréen, tillsätt socker och använd örterna för dekoration vid servering.