HomeUncategorizedSå här ska du tillaga en wokad buljong: 3 ingredienser för smak,...

Så här ska du tillaga en wokad buljong: 3 ingredienser för smak, arom och tjocklek.

Huruvida soppan blir god beror inte minst på steken.

Här är tre hemligheter för att göra en perfekt wok.

Hur man gör en perfekt wok

Den första hemligheten är smör. Om du vill ha en färgstark stek, tillsätt lite smör när du steker morötterna.

Tillsätt det när morötterna börjar bli bruna. En tesked smör räcker.

Hemlighet två – smör och mjöl. En variant för den som vill göra soppan tjockare.

När ingredienserna är brynta, tillsätt en tesked vardera av mjöl och smör.

Den tredje hemligheten är socker. Det karamelliseras vid stekning och ger en vacker färg. Du bör tillsätta socker när lökarna blir genomskinliga.

Erik
Erik
Jag heter Erik och jag skriver artiklar för Kyrkby Torget Second Hand. Mitt mål är att visa hur vi alla kan handla smartare och mer hållbart. I mina texter delar jag tips om hur du kan undvika vanliga misstag, som att köpa saker du inte behöver, och istället hitta fynd som verkligen gör skillnad i din vardag.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Slutlig täckdressing för morötter: vad man ska lägga på sängarna tidigt på hösten.

Om du vill få en bra skörd av grönsaker, särskilt morötter, ska du se till att höstgödsla rotfrukterna. En bra tidpunkt att gödsla...

Slutlig täckdressing för morötter: vad man ska lägga på sängarna tidigt på hösten.

Om du vill få en bra skörd av grönsaker, särskilt morötter, ska du se till att höstgödsla rotfrukterna. En bra tidpunkt att gödsla...

Slutlig täckdressing för morötter: vad man ska lägga på sängarna tidigt på hösten.

Om du vill få en bra skörd av grönsaker, särskilt morötter, ska du se till att höstgödsla rotfrukterna. En bra tidpunkt att gödsla...

Slutlig täckdressing för morötter: vad man ska lägga på sängarna tidigt på hösten.

Om du vill få en bra skörd av grönsaker, särskilt morötter, ska du se till att höstgödsla rotfrukterna. En bra tidpunkt att gödsla...

Senaste kommentarerna